Vores heste


Emo

Groningen 13 år

Sort med blis. Emo bliver brugt til dressur, spring, ringridning, skovture og så er han tilkørt. Han er lige så god som han er stor og kan gå med de fleste ryttere. Se om racen www.mithusdyr.dk/hest/groningen.php. Emo er efter Eros og Zwartsje.

Flip Fluitekruid

Hollandsk Sportspony. 17 år

Rød med blis. Flip bliver brugt til dressur, spring og skovtur. En frisk og sød pony, der bliver brugt til både begyndere og mere erfarne ryttere.

Norma Jean

Pinto 15 år

Brunbroget. Norma bliver brugt til dressur, spring og skovtur. Hun er en rolig hest og kan både gå med begyndere og mere erfarne ryttere.

Sigur

Islænderblanding 13 år

Rød med blis. Sigur bliver brugt til dressur, spring, skovtur og lidt voltige til både erfarne og mindre erfarne ryttere.

Lucky

Pony 20 år

Brunbroget. Lucky bliver brugt til dressur, spring, skovtur og er en sød begynderpony, da han er meget rolig.

Valiant

Pony 13 år

Palomino broget. Valiant er en lånepony, som bliver brugt til dressur, spring hos de mindste og er også en sød begynderpony.

Donna (Donata)

Tysk Sportspony 15 år

Skimmel. Donna bliver brugt til dressur, let spring og skovtur. Hun er en sød begynderpony. Hun er efter Germany og Dora.

Ollie ( Øjvind Møldrup)

Norsk Fjordhest 12 år

Brunblak. Ollie bliver brugt til dressur, spring, skovtur og ringridning. Han er efter Knop Halsnæs og Landevejens Flora.

Baba

Blanding varmblod 7 år

Baba er i lære som elevhest.